Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Αφέλειες: επιλέξτε την ιδανική & κόψτε την μόνη σας!


Οι αφέλειες τονίζουν τα μάτια, δίνουν στιλ, ταιριάζουν σε όλες και το σημαντικότερο μπορείτε να τις φτιάξετε μόνες σας! Ίσιες, ασύμμετρες ή funky, μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στο προσωπικό σας ύφος και να δώσουν μια ιδιαίτερη πινελιά στο look σας. Διαλέξτε μία από τις τρεις παρακάτω παραλλαγές και αποκτήστε τύπο και στιλ εύκολα και οικονομικά.     



Κλασικές, ολόισιες
Ιδανικό κούρεμα για λεπτά μαλλιά, γιατί δίνει την αίσθηση του όγκου.
Tips: Για ένα sleek look χρησιμοποιήστε μία ειδική κρέμα ισιώματος σε νωπά μαλλιά και στεγνώστε κρατώντας το σεσουάρ με κάθετη φορά.

Ασύμμετρες, ατημέλητες
Ιδανικό κούρεμα για μαλλιά με χοντρή τρίχα, γιατί βοηθάει στο ευκολότερο styling.
Tips: Στεγνώστε με το σεσουάρ με φορά προς τα κάτω και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα σας και λίγο κερί για να δώσετε έμφαση σε μερικές τούφες.


Εναλλακτικές, με κλίση
Καλύτερα να αποφύγετε το συγκεκριμένο κούρεμα αν έχετε στρόγγυλο πρόσωπο.
Tips: Στεγνώστε με το σεσουάρ και χτενίστε τις αφέλειες με μια χτένα που έχετε ψεκάσει με τζελ προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε.


Κόψτε μόνες σας αφέλειες σε τρία απλά βήματα!
  1. Λουστείτε και στεγνώστε καλά τα μαλλιά σας. Όσο είναι βρεγμένα, τα μαλλιά φαίνονται μακρύτερα. Όταν τα στεγνώσετε κονταίνουν ένα εκατοστό τουλάχιστον. Αν λοιπόν επιχειρήσετε να κόψετε αφέλειες σε βρεγμένα μαλλιά, υπάρχει περίπτωση να κόψετε περισσότερο από όσο πρέπει.
  2. Σταθείτε σε απόσταση περίπου τριάντα εκατοστών από τον καθρέφτη. Μην τραβήξετε τις αφέλειες προς τα κάτω, αν τις κόψετε τραβώντας μπορεί να το παρακάνετε. Κόψτε λίγο-λίγο χωρίς να τις κρατάτε. Αποφύγετε τις μεγάλες ψαλιδιές, από την στιγμή που θα κόψετε δεν υπάρχει γυρισμός.
  3. Ξεκινήστε από το κέντρο. Κρατήστε το ψαλίδι κάθετα, με μια ελαφριά κλίση. Κόβετε μικρά κομμάτια κάνοντας ένα ελαφρύ "πάνω-κάτω", ενώ κινήστε προς το αυτί σου. Επιστρέψτε στο κέντρο και κάντε το ίδιο. Ελέγξτε αν χρειάζονται περισσότερο κόψιμο και επαναλάβετε αναλόγως.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr