Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Τα 10 πιο κομψά αποκριάτικα μακιγιάζ

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι να ανοίξει το τριώδιο και το ενδιαφέρον σας για θέματα σχετικά με τις απόκριες έχει αυξηθεί αισθητά. Για το λόγο αυτό  αποφάσισα φέτος να σας παραθέσω τις προτάσεις μου λίγο νωρίτερα από ότι συνήθως. Την αρχή θα κάνω με το αγαπημένο των γυναικών, το μακιγιάζ. Η αλήθεια είναι ότι το αποκριάτικο μακιγιάζ είναι πολύ παρεξηγημένο. Το έχουμε συνδέσει με την υπερβολή με αποτέλεσμα να χάνουμε πολλές φορές την ουσία του πράγματος που είναι η μεταμόρφωση. Αυτές τις μέρες μας δίνετε η  δυνατότητα να πειραματιστούμε με την εικόνα μας χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις. Ας την εκμεταλλευτούμε επιλέγοντας κομψά και περίτεχνα μακιγιάζ που θυμίζουν αληθινά έργα τέχνης. Οι δέκα ιδέες που ακολουθούν ελπίζω να σας δώσουν την έμπνευση που χρειάζεστε.
                 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr